Skip to main content

Lotgenoten met een stofwisselingsziekte

Sterk ledencontact
Autonome vrijwilligersvereniging
Belangenbehartiging

Het vinden van lotgenoten kan een grote steun zijn, zeker wanneer u een zeldzame stofwisselingsziekte heeft. Daarom is onze vrijwilligersvereniging opgericht. Ons doel is mensen met een stofwisselingsziekte in hun situatie bij te staan en om lotgenoten elkaar te laten vinden in de regio Melsele, Beveren, zodat ze samen alles een beetje draaglijker kunnen maken.

Bent u iemand met een gouden hart die graag een goed doel wilt steunen?

Bel ons Vul het contactformulier in

Bent u op zoek naar lotgenoten met een stofwisselingsziekte?

BOKS vzw is naar buiten gekomen als een vrijwilligersvereniging voor stofwisselingsziekten. Ze willen de steun en belangstelling krijgen van het grote publiek om mensen met een metabole ziekte te kunnen bijstaan. Dit doen ze door informatie te geven en lotgenoten hulp te bieden om hun levenskwaliteiten en -kwantiteiten te vergroten ondanks de aanwezigheid van een stofwisselingsziekte. Heeft u zelf een stofwisselingsziekte en wilt u graag lid worden om lotgenoten te ontmoeten, dan bent u bij ons op uw plaats. Een stofwisselingsziekte is zeldzaam en erfelijk wat er soms voor kan zorgen dat iemand met deze ziekte zich alleen gaat voelen. Dit willen we graag vermeiden door deze mensen samen te brengen.

stamcel

Ontdek onze activiteiten

Heeft u een stofwisselingsziekte en bent u op zoek naar lotgenoten om samen te genieten van de kleine dingen? Dan is BOKS vzw er graag voor u. Wij organiseren allerlei activiteiten zodat mensen met metabole ziekten elkaar kunnen leren kennen. Bent u benieuwd? Bekijk onze agenda en acties en neem deel. Schrijf u in via het contactformulier. Heeft u een algemene vraag of een vraag over een van onze activiteiten? Contacteer ons per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0498 70 15 03.