Skip to main content

Donatie stofwisselingsziekte

Sterk ledencontact
Autonome vrijwilligersvereniging
Belangenbehartiging

Geeft u graag een donatie om mensen met een stofwisselingsziekte te helpen? Dan bent u bij BOKS vzw in Melsele, Beveren, op de juiste plaats. Onze vereniging zet in op een betere levenskwaliteit en -kwantiteit voor mensen met een metabole aandoening. Om dat te kunnen blijven doen hebben we nood aan donateurs die hun goede hart tonen.

Bent u iemand met een gouden hart die graag een goed doel wilt steunen?

Bel ons Vul het contactformulier in

Met een donatie maakt u een stofwisselingsziekte draaglijker

Leven met een stofwisselingsziekte is niet altijd even gemakkelijk, maar met een donatie van u kunnen wij als vrijwilligersvereniging een meerwaarde zijn in het leven van deze mensen. Wilt u graag een goed doel steunen en weet u nog niet zo goed welk? Dan leggen wij graag uit hoe een donatie van u mensen met een stofwisselingsziekte kan helpen.

Steun mensen met een metabole ziekte

Mensen met een metabole ziekte hebben deze ziekte gekregen doordat er een enzymdefect is. Een defect enzym kan milde, maar ook zeer ernstige gevolgen hebben op het lichaam, zoals het niet opnemen van bepaalde voedingsstoffen of het aanmaken van spieren en botten. De levenskwaliteit van een persoon met een stofwisselingsziekte kan dus sterk aangetast worden hierdoor en met een donatie van u kunnen wij onze vereniging staande houden. Zo blijven wij in staat deze mensen samen te brengen, zodat ze lotgenoten leren kennen en activiteiten kunnen beoefenen. Bovendien informeren wij hen ook zo goed mogelijk over zaken zoals medicatie of wetgevingen en zijn wij er graag om hun op te vangen. Bent u overtuigd een donatie te geven en mensen met een stofwisselingsziekte vooruit te helpen? Lees dan meer over hoe u donateur wordt.

stamcel

Doneer vandaag nog

Een stofwisselingsziekte is zeldzaam en erfelijk en heeft een grote invloed op het leven van de persoon. BOKS vzw zet zich in om deze invloed te verlichten. Geef dus vandaag nog een donatie en steun mensen met een stofwisselingsziekte. Heeft u graag meer info? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via 0498 70 15 03. Als u graag gecontacteerd wordt door ons, vul dan het contactformulier in.